avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... decizie de impunere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

decizie de impunere

Casa de Asigurari de Sanatate Brasov a emis decizii de impunere (pentru contributie datorata), le-a anuntat pe site, dar nu le-a trimis la adresa.
La telefon am fost informati de faptul ca trebuie sa mergem personal pentru a ne ridica deciziile de impunere (decizia conducerii CASJ Brasov). Fac mentiunea ca anuntul a fost facut pe site-ul institutiei si la sediul lor (legal se pare).
Mai fac o mentiune. Casa de asigurari a publicat initial lista datornicilor cu nume, prenume adresa, suma datorata, numar decizie de impunere, natura obligatiei. dupa cateva zile au reafisat lista, fara suma si natura obligatiei.
Intrebarea (sau nemultumirea) mea este: deoarece exista adresa mea actualizata, atat la CASJ, cat si la organul fiscal, de ce nu mi se trimite la domiciliu? Este legal sa fim hartuiti si chemati la sediu (intre timp termenele de recurs s.a. trec) unde sunt cozi infernale. Se pare ca evidenta de la ANAF nu a luat in considerare contractele de munca pe durata nedeterminata, ci numai veniturile din alte surse. De ce trebuie sa ma justific, sa pierd timp si bani aratand ca nu trebuia sa achit CAS pentru alte activitati? Cum ma pot apara, fara a face apel la un cabinet de avocatura?

Alte discuții în legătură

Decizie impunere casj RaDracones RaDracones Buna ziua. :) Am nevoie de cateva lamuriri. :D In data de 10.06.2010 CASJ Brasov a publicat pe site-ul CASJ o lista (\"lista rusinii\")cu 30.000 de ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma platita catre cas in urma impozitarii retroactive a drepturilor de autor mirela0601 mirela0601 Buna ziua Am lucrat timp de 15 luni ca redactor pentru un ziar local, incepand cu ianuarie 2008. Am incasat 200 lei, prin contract de colaborare, din care 10% ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre taxele percepaute de casa de asigurari de sanatate prin legea nr.95/2006 elena1r elena1r Casa de asigurari de sanatate Brasov a publicat pe adresa de internet [b]Decizie de impunere colectiva privind contributia de asigurări sociale de ... (vezi toată discuția)