avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intrebare despre taxele percepaute de Casa de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intrebare despre taxele percepaute de Casa de asigurari de sanatate prin Legea nr.95/2006

Casa de asigurari de sanatate Brasov a publicat pe adresa de internet Decizie de impunere colectiva privind contributia de asigurări sociale de sănătate pentru un numar foarte mare de persoane din oras.
Mntionez ca aceste contributii care trebuiau platite dateaza din 2005 -2010 ,dar nu au fost niciodata anuntate personal celor care trebuiau sa plateasca impozitele (prin Legea nr.95/2006).
Abia in mai 2010 persoanele au fost anuntate prin aceasta lista publica pe internet ca sunt obligati sa plateasca aceste impozite , la care se adauga penalitati pentru toti cei 5 ani .
Este legala aceasta procedura?
Sumele datorate casei de asigurari sunt foarte mari , datorita acestor penalitati. Se poate contesta decizia de plata ? Nimeni nu a fost anunt personal pana in prezent , ci doar acum prin lista colectiva postata pe internet.
Cum ar trebui sa procedez?

Alte discuții în legătură

Decizie impunere casj RaDracones RaDracones Buna ziua. :) Am nevoie de cateva lamuriri. :D In data de 10.06.2010 CASJ Brasov a publicat pe site-ul CASJ o lista (\"lista rusinii\")cu 30.000 de ... (vezi toată discuția)
Contributie de asigurari sociale de sanatate pfa niculaucarmen niculaucarmen am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cosminakonya cosminakonya Casa de Asigurari de Sanatate Brasov a emis decizii de impunere (pentru contributie datorata), le-a anuntat pe site, dar nu le-a trimis la adresa. La telefon ... (vezi toată discuția)