avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspector Resurse Umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspector Resurse Umane

Buna ziua,

Sunt inspector de resurse umane si doresc sa ma atestez pentru mai multe companii pentru a le tine cartile de munca si a le diminua comisionul ITM la 0.25%.
Intrebarea mea este : trebuie sa fiu obligatoriu angajata la ei pe firma, sau daca eu am deja o firma pot incheia un contract de prestari servicii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters147303 , utilizator 18:58, 29 Iunie 2010
Trebuie sa ai contract de munca
Imi puteti da articolul de lege va rog?
art. 4 si 5 din Metodologia privind aprobarea ca operatiunile de pastrare si completare a carnetelor de munca sa fie efectuate la sediul angajatorilor.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
aijin, utilizator
Metodologia respectiva o puteti gasi aici
[ link extern ]
Da, multumesc m-am lamurit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul de a opera in cartile de munca? stefdea_30 stefdea_30 noi suntem o firma in plina dezvoltare si in urmatoarele 2 sau 3 luni o sa depasim numarul de 50 angajati, asta inseamna din cate stiu eu ca suntem considerati ... (vezi toată discuția)
Atestare iru aijin aijin Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)
Aprobare itm pt comision 0.25% mutulescul mutulescul Care este procedura de obtinere aprobare la ITM pentru anul 2011 a comisionului de 0.25%. (vezi toată discuția)