Ce inseamna extinderea planului de reorganizare judciara care trebuie aprobata de Ad.Gen. a Creditorilor?Daca soc X nu i-a fost admisa cererea de inscriere la masa credala si primeste citatie pt repunere cerere pe rol, la ce se face referire in acest context (in care data la care trebuie depusa hotararea ad.gen. a credit de mai sus este ulterioara acestei citatii)?? Multumesc
Planul de reorganizare poate fi executat intr-o perioada de 3 ani de la data confirmarii lui de catre judecatorul sindic.
La recomandarea administratorului judiciar aceasta perioada poate fi extinsa, cu aprobarea creditorilor, pe o perioada de cel mult 1 an.
Cred ca , in ceea ce priveste a doua intrebare, am o problema de perceptie ( nu pricep exact despre ce-i vorba :wassat:).
multumesc pt raspuns.
ref la ce-a de-a doua intrebare, voi incerca sa sintetizez.....
-s-a facut cerere de adm a creantei de x lei la masa credala in 2008 (nu a fost admisa, pt ca factura era emisa dupa data deschid proced deinsolv)
-intre timp (2009), s-a admis planul de reorganiz judiciara, se confirma
-in 2010, se dau termen pt ca adm judic sa depuna rap de activ, (pt 18.06) respectiv pt a depune hot ad.gen. a credit. ref la extinderea planului de reorganiz.judic.(pt. 24.09)
-soc x (creditor caruia nu i s-a admis creanta la masa credala) primeste o citatie pt. 09.07 cu mentiunea "pt solutionare cerere de repunere pe rol"
La ce s-ar referi o asemena citatie? La faptul ca cererea mea de inscriere la masa credala trebuie repusa pe rol, fiind vorba despre o factura emisa dupa data deschid proced de insolv (dar cand inca nu fusese admis niciun plan de reorganiz judic)?Daca eu nu am fost inscrisa la masa credala, mai pot fi citata?
Interesanta chestiune.
Daca s-a acordat termen pentru " solutionare cerere de repunere pe rol" inseamna ca s-a formulat o astfel de cerere si la dosarul cauzei trebuie sa existe motivele formularii ei ( da nu prea inteleg contextul acestei " repuneri pe rol").
Cred ca cel mai bine ar fi sa studiati dosarul instantei pentru a vedea exact despre ce e vorba.
asa ar fi normal, numai ca presupune o deplasare cam lunga.....si daca fac deplasarea degeaba (cererea sa nu se refere macar la mine, eu nefiind inscrisa la masa credala), ar fi nu tocmai comod...multumesc!