aNdreiD 
	    	Utilizator

aNdreiD 
	    	Utilizator	    

hellenburgous 
	    	Utilizator

hellenburgous 
	    	Utilizator	    

aNdreiD 
	    	Utilizator

aNdreiD 
	    	Utilizator	    

melchior 
	    	Utilizator

melchior 
	    	Utilizator	    

ioanaviviana	                   

Am o mare rugaminte: care este capitalul minim pentru infiintare, care este  numarul de  actionari, ce date trebuie sa mai cunosc pentru a infiinta o societate ... (vezi toată discuția)
	                    ioanaviviana	                   

Am o mare rugaminte: care este capitalul minim pentru infiintare, care este  numarul de  actionari, ce date trebuie sa mai cunosc pentru a infiinta o societate ... (vezi toată discuția)

Mary_A	                   

Daca aveti informatii despre nivelul capitalului social  al SA - daca se modifica cei 25.000 EURO - ; de la ce data  si in ce act normativ e ... (vezi toată discuția)
	                    Mary_A	                   

Daca aveti informatii despre nivelul capitalului social  al SA - daca se modifica cei 25.000 EURO - ; de la ce data  si in ce act normativ e ... (vezi toată discuția)

ContSters213537	                   

Una dintre firmele la care am fost chemata la interviu are un capital social sub zero (-2,838,384). Cum sa interpretez aceasta valoare?  (vezi toată discuția)
	                    ContSters213537	                   

Una dintre firmele la care am fost chemata la interviu are un capital social sub zero (-2,838,384). Cum sa interpretez aceasta valoare?  (vezi toată discuția)