avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... strategie.fuga sotiei cu fetita.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

strategie.fuga sotiei cu fetita.

acuma o lun m-am trezit cu fratele la sotia mea cu politia la poarta dupa ce a sunat la112 si a venit cu politia locala sa ea fetita sa plece fara sa se intample nimic.politistul s-a comportat ca un executor juridic.nu le-am dat fetita si sotia a plecat cu fratele ei, dupa ce a dat declaratii mincinoase la politie.fetita a ramas cu mine 4 zile.nu am fost nici macar avertizat,politistul si-a dat seama ca aici nu exista nici un scanal.
s-a intors sa vada fetita si cand am plecat la lucru a furat fetita si a plecat, tot cu fratele ei, am martori care au vazut-o.nu a luat cu ea nimic.
am dat-o disparuta la politie, protectia ccopilului,isj , igp.nu au gasit-o
a stat cu fetita la centre pentru persoanele abuzate fara sa i se fi intamplat nimic.nu a fost agresata fizic sau verbal.strategie.
situatia mea financiara nu se compara cu a ei.
sotia nu lucreaza si nu are nici un venit, sta acuma la mama ei si cu amantul soacrei, un betiv,cu fratele si sora intr-un apartament cu 2 camere, eu am 15 camere.
cum fac sa demonstrez ca a fost totul o inscenare sa-mi fure copilul.
am locuit la mine, fetita a fost crescuta de parintii mei, bunica si noi.
fetita are aproape doi ani.
dupa ce a plecat si a stat in centre pentru persoane abuzate, sa para o victima si dupa aceea s-a mutat la parintii ei . dupa 15 zile de la disparitie a bagat divortul.
de o luna nu am auzit fetita la telefon.numai in romania cu legile noastre se poate intampla asa ceva, dupa ce muncesti si cresti un copil,iar sotia nu face nimic, nu mai poti nici macar sa-ti vezi copilul sau sa-l auzi ca sotia i-l tine ascuns, fiinca ea a vrut sa stea cu mama ei.nu are nici un martor ca am batut-o, eu nu am avut niciodata vre-o amenda. astep raspunsuri sa demonstrez aceasta inscenare.
am gasit pe calculator acuma 4 luni adrese de internet cu aceste centre dar nu am luat in serios.va multumesc.nu pot sa fac nimic?
am avocat.sansele sunt minime tinand cont de varsta copilului.cum trebuie sa procedez sa ma duc sa-mi vad fetita, daca ea nu vrea sa ma lase si nu stiu unde este.vreau sa-i duc lucrurile fetitii si banii de alocatie.nu mi se raspunde nici la telefon.procesul s-a amanat dupa vacanta.apropo ce am zis in legatura cu femeile avocat este adevarat, nu mi-a dat niciuna o sansa, nici macar nu m-au ascultat care sunt adevaratele probleme.cum e posibil sa fi acuzat de ceva fara sa faci nimic.ex sotia a vrut sa stea cu mama ei si cu familia ei.asta este adevaratul motiv al divortului.mentionez ca distanta dintre noi este foarte mare.am probe,martori,...,dar nu am nici o sansa.au jucat teatru.
in momentul in care fratele ei a sunat la 112, eram la masa impreuna mancam.politistul nu a constatat nimic.a intrebato dc s-a intamplat ceva si ea a raspus ca nu, dar vrea sa ea fetita sa plececu ea la mama ei.va dati seama ca nu aqm lasat o.ea a plecat singura cu fratele s-au dus si au dat declaratii la politie.dc un nebun suna la 112 si afirma ca am facut ceva, asta inseamna sa fiu invinuit pentru ceva ce nu am facut.ar trebui sa-l dau in judecata pe politist sa vad de ce nu i-a amendat dc nu a constatat nimic.nu sunt acuzat de nimic la politie.
a facut un intreg scenariu fiind fortata de parintii ei, care niciodata nu au acceptat ideea ca fata lor sa stea la tara. maicasa de cand s-a nascut fetita nu a fost de acord, fiica fetita trebuie crescuta la oras.surioara ei si fratele.a recunoscut ca nu a fost decizia ei.
Buna ziua ALEX1111

Regret sincer ca aveti "prejudecati" privind femeile avocat, la fel de mult cum regret faptul ca ati primit sfaturile pe care vi le-am oferit (din empatie/compasiune, experienta profesionala) ca pe un afront personal la faptul ca "sunteti acuzat pe nedrept" de sotia dvs. deoarece, ati fi exercitat "violente" asupra acesteia.

Revin si va arat, punctual, ca am avut dreptate si va explic unde cred ca va "aflati in eroare" si probabil...de ce toate femeile avocat nu au vrut sa va asculte:

1.Prima afirmatie a dvs, este, citez:"politistul s-a comportat ca un executor juridic.", contradictorie, cu afirmatia dvs. ulterioara cum ca "politistul si-a dat seama ca aici nu exista nici un scanal."

2.Va citez:"nu le-am dat fetita si sotia a plecat cu fratele ei, dupa ce a dat declaratii mincinoase la politie.fetita a ramas cu mine 4 zile.nu am fost nici macar avertizat,politistul si-a dat seama ca aici nu exista nici un scanal." afirmatie total contradictorie cu aceasta afirmatie a dvs. ulterioara "am dat-o disparuta la politie, protectia ccopilului,isj , igp.nu au gasit-o" ca sa afirmati apoi "dupa ce a plecat si a stat in centre pentru persoane abuzate, sa para o victima si dupa aceea s-a mutat la parintii ei . dupa 15 zile de la disparitie a bagat divortul." o alta afirmatie contradictorie...

3.Va citez:"nu mai poti nici macar sa-ti vezi copilul sau sa-l auzi ca sotia i-l tine ascuns, fiinca ea a vrut sa stea cu mama ei." va contraziceti singur in aceeasi propozitie... stiti, ori nu stiti unde este mama si copilul?

4.Va citez:"atunci barbatii nu au nici un drept?sau tu esti femeie si esti abuzata.gandesti din punctul tau de vedere." coroborat cu "apropo ce am zis in legatura cu femeile avocat este adevarat, nu mi-a dat niciuna o sansa, nici macar nu m-au ascultat care sunt adevaratele probleme." pentru ca apoi, singur sa recunoasteti faptul ca pana si avocatul dvs. nu v-a dat decat "sanse minime", va citez:"am avocat.sansele sunt minime" sau/si "cum trebuie sa procedez sa ma duc sa-mi vad fetita, daca ea nu vrea sa ma lase si nu stiu unde este." afirmatie care este iarasi contradictorie cu cea in care afirmati ca sotia se afla la parinti locuind in 2 camere...ca sa nu mai amintesc faptul ca va contraziceti din nou in afirmatii :"am probe,martori,...,dar nu am nici o sansa.au jucat teatru."

Si va raspund:

Stimate domn, sunt "avocata" in primul rand, motiv pentru care, in raspunsul oferit dvs., v-am explicat pe scurt, raportat la sustinerile dvs., cam ce sanse de "izbanda", din punct de vedere juridic, ati avea, ca sa va fie incredintata fetita.

Daca lucrurile stau bine intre dvs. si sotie, iar toata povestea este doar "un scenariu", sunt convinsa ca iubirea dintre dvs. si aceasta va triumfa si ca va veti impaca, formand in continuare, o familie fericita desi nu v-am auzit sa aveti o astfel de intentie.

Va inteleg "tragedia", de data aceasta ca femeie si ca mama deoarece conform disp. art.1 alin.2 din Codul fam. "Statul apara interesele mamei si copilului si manifesta deosebita grija pentru cresterea si educarea tinerei generatii" coroborat cu alte dispozitii privind "interesul superior al minorului" din "Legea nr.272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului".

Iar daca "scenariul despre care dvs. ne spuneti" este sustinut de dovezi "utile, concludente si pertinente", coroborat cu dispozitiile legale anterior mentionate, nu mai am nici un sfat sa va dau deoarece avocatul dvs., care cunoaste concret situatia, este singurul in masura sa va indrume.

:luck:





Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
am gresit in legatura cu politistul ca am spus ca s-a comportat ca un ,, executor juridic,, , de fapt am vrut sa spun ca fara sa existe nici un scadal mi-a cerut sa-i incredintez copilul mamei.nu stiu de ce?nu a existat nici un conflict.ce interes avea?

Alte discuții în legătură

Deplasarea copiilor in tara si in strainatate c_mircea c_mircea Legea 272 Art. 18 (2) Deplasarea copiilor in tara si in strainatate se realizeaza cu instiintarea si cu acordul ambilor parinti; orice neintelegeri intre ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi recuperez copilul bysky bysky In primul rand vreau sa ma scuz pentru ca va deranjez in week-end cu problemele mele dar am ajuns la capatul puterilor... as dori sa ii intentez divort ... (vezi toată discuția)
Incresintrea minorului in vrsta de 3 an eli21 eli21 Buna am si eu o problema cu fostu sot cu care am stat 5 ani si a rezultat un copil in varsta de 3 ani. Am plecat de la el acum 5 luni si ma tot ameninta ca imi ... (vezi toată discuția)