avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Termen prescriere creante CAS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Termen prescriere creante CAS

Buna ziua,
Sunt o pensionara care m-am trezit cu creante la CAS din anul 2005. Nu am bani si nici nu stiu ce sa fac. Asa ca acum am 2 probleme.
1. Vreau sa stiu in cati ani se prescrie datoria catre CAS . Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa ma adresez ca sa aflu raspunsul exact.
2. Ce se intimpla daca nu platesc?
Cel mai recent răspuns: mikyangel , utilizator 22:05, 29 Iunie 2010
creanta aferenta anului 2005 se prescrie in 2011.
Ati primit vreo notificare?
Cum ati aflat de creanta?
Am aflat de pe lista datornicilor care se afla la CAS pe perete.
Nu am primit nici o notificare acasa.
Va rog sa-mi spune-ti daca eu ca pensionara trebuie sa platesc ca am avut chiriasi in spatiu?
Si daca nu platesc ce se intimpla ? Am inteles ca se trece la executarea silita?Ce presupune asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriilor catre cas mikyangel mikyangel Buna ziua, Sunt pensionara si am aparut pe lista datornicilor catre CAS din anul 2005 pana azi. Imi puteti spune in cati ani se prescriu datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Executat silit???amenintare din partea unei sc recuperari creante nemuritorul nemuritorul am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante precizindu-mi ca am avut un credit facut acum 8 ani o descoperire de cont dar in acest moment ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)