avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Studenti in practica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Studenti in practica

Ce trebuie sa fac in cazul in care la societate vin cativa studenti sa faca practica? Nu cred ca trebuie contract de munca, dar ceva-ceva tot trebuie sa am cu ei...Stie cineva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 16:03, 3 Iulie 2007
poti face CIM pe durata determinata...pentru efectuarea pregatirii practice.....parerea mea fara CIm nu merge ....
Se incheie ori o conventie de practica cu Universitatea a carei studenti sunt , ori un contract de practica cu studentul. Si neaparat sa li se faca instructajul privind protectia muncii:)
Cum ar trebui sa arate acest contract de practica? Exista un formular tip, cum este cazul contractului individual de munca?Multumesc
Din cate stiu eu nu exista un formular tip. Contractul de practica trebuie sa cuprinda datele de identificare ale partilor (student si societate), durata contractului, natura si conditiile de prestare a activitatii, drepturile si obligatiile partilor.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Student in practica Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta cum se procedeaza in cazul in care doresc ca si firma sa iau in practica un stundet de la facultatea de mecanica; este ... (vezi toată discuția)
Practica studenti csillasz69 csillasz69 Am facut un contract cu o facultate pentru a efectua practica niste studenti la firma noastra.Trebuie sa le fac si contract de munca, trebuie sa le dau si ... (vezi toată discuția)
Studenti in practica la companie privata RoloTomassi RoloTomassi Buna ziua, In cazul in care o companie incheie un contract cu o institutie universitara pentru ca un numar de studenti sa efectueze stagiu de practica ... (vezi toată discuția)