Ce trebuie sa fac in cazul in care la societate vin cativa studenti sa faca practica? Nu cred ca trebuie contract de munca, dar ceva-ceva tot trebuie sa am cu ei...Stie cineva? Multumesc
Se poate incheia intre societate si institutia in cauza un contract in caare se detaliaza perioada de efectuare a practicii, tabel nominal cu studentii care vor desfasura activitatea in societate, si care vor fi supusi instruirii de protectie a muncii.
Se poate incheia si c.i.m pe durata determinata dar atunci se cere de la institutia de invatamint superior o adeverinta in care se mentioneaza ca e necesara la angajare si durata vacantei universitare. Astea in conditiile in care soc doreste sa beneficieze de subventiile acordate de stat pentru angajarea in munca pe perioada vacantei a elevilor si studentilor
sunt de acord cu alex-bodea, la noi la sc s-a incheiat cim pe determinata cu studentul si la sf perioadei s-a emis adeverinta care sa ateste perioada lucrata.
Practica studenti
csillasz69
Am facut un contract cu o facultate pentru a efectua practica niste studenti la firma noastra.Trebuie sa le fac si contract de munca, trebuie sa le dau si ... (vezi toată discuția)