avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de incetare a suspendarii cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de incetare a suspendarii cim

o angajata trebuia sa revina din cic in data de 28.06.2010. Pot da decizie de incetare a suspendarii fara o cerere din partea ei si ulterior, daca nu se prezinta la serviciu , de incetare cim (cu cercetare disciplinara) pt absente nemotivate?
Cel mai recent răspuns: emiliaa , utilizator 14:00, 30 Iunie 2010
Buna ziua !
Daca pe 28.06.2010 se implineste termenul de suspendare a CIM nu e nevoie de o cerere din partea salariatului , angajatorul urmand a constata reluarea activitatii si implicit incetarea suspendarii CIM . Daca salariatul nu se prezinta la munca - absente nemotivate , incetare CIM (cu cercetare prealabila) e perfect legal ...
multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care nu a revenit din ccc book2 book2 Va rog sa-mi sugerati ce trebuie facut ca si angajator cand un salariat al sau nu revine la serviciu dupa cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)
Probleme revenire cic Gina Iordan Gina Iordan Buna ziua, Avem o angajata in CIC al carei copil a facut 2 ani in luna decembrie 2009 dar care nu mai dorea sa revina la munca. Problema este ca nu am facut ... (vezi toată discuția)
Lipsa cerere incetare suspendare cim la terminarea cic carmenbn carmenbn O salariata trebuie sa se prezinte la lucru a doua zi dupa terminarea CIC pana la 2 ani,cu o cerere de incetare a suspendarii CIM.I s-a cerut,totodata,si ... (vezi toată discuția)