Imi poate spune cineva, daca nu am de unde plati la casa de pensii 10000 ron contributia 2005 - 2009 ca PFA ce se poate intampla ? Executare silita ? Adica ce poate executa silit ,casa? sau bunurile ? Multumesc pt raspunsuri .=D>
In mod cert,se va proceda la executare silita.Avand in vedere suma,cred ca se va proceda cronologic:pe salariu,apoi pe bunuri.La asemenea suma e greu de crezut ca se va executa imobilul .Va sfatuiesc sa mergeti la casa de pensii ,sa incheiati o conventie scrisa cu ei in care va obligati sa achitati esalonat.Evitati un proces,pentru ca o sa platiti cheltuieli de judecata si onorariul executorului,precum si penalitati.
Buna ziua.Si eu sant PFA in aceeasi situatie,nu am incheiat cu ei nici un contract,nu am semnat nimic,am primit doar o notificare de la cas in care ma obliga sa merg sa inchei cu ei contract retroactiv 2005 -2009. Am inteles ca suma este de 10000 ron!!:slap: De unde sa dai banii astia acum pe criza?#-o. Chiar ne poate executa silit? Santem niste amarati care nu avem alte venituri,salarii etc.X-(