avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Si daca nu platim ?
Discuție deschisă în Executare silită

Si daca nu platim ?

Imi poate spune cineva, daca nu am de unde plati la casa de pensii 10000 ron contributia 2005 - 2009 ca PFA ce se poate intampla ? Executare silita ? Adica ce poate executa silit ,casa? sau bunurile ? Multumesc pt raspunsuri .=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
mariana edimari, utilizator
In mod cert,se va proceda la executare silita.Avand in vedere suma,cred ca se va proceda cronologic:pe salariu,apoi pe bunuri.La asemenea suma e greu de crezut ca se va executa imobilul .Va sfatuiesc sa mergeti la casa de pensii ,sa incheiati o conventie scrisa cu ei in care va obligati sa achitati esalonat.Evitati un proces,pentru ca o sa platiti cheltuieli de judecata si onorariul executorului,precum si penalitati.
Buna ziua.Si eu sant PFA in aceeasi situatie,nu am incheiat cu ei nici un contract,nu am semnat nimic,am primit doar o notificare de la cas in care ma obliga sa merg sa inchei cu ei contract retroactiv 2005 -2009. Am inteles ca suma este de 10000 ron!!:slap: De unde sa dai banii astia acum pe criza?#-o. Chiar ne poate executa silit? Santem niste amarati care nu avem alte venituri,salarii etc.X-(
De asemenea,sustin ca se va proceda la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament pentru pensie alimentara, cheltuieli de judecata si cu executorul - se poate evita? ContSters293212 ContSters293212 in urma divortului trebuie sa platesc pensie alimentara retroactiv cheltuieli de judecata si cu executorul de 16000 ron am primit titlu de executare si pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil 2 proprietari - 2 familii milikutza milikutza Buna ziua! Mama mea este executata prin poprire pe pensie in urma unui imprumut facut la BCR si cesionat de Kruk. In nov2012 avea de dat 8400 ron, acum mai ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ,va rog din suflet sfatuitima giovana giovana in anul 2004 mi-am deschis o autorizatie de pers. fizica autorizata, ca taximetrist. in anul 2006 am mers la directia muncii sa-mi platesc retroactiv din urma ... (vezi toată discuția)