avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politie martori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politie martori

in cazul in care un echipaj de politie ma surprinde asupra unei infractiuni,imi face proces verbal,eu nu recunosc nimic,nu au nici un martor,nu au nici probe,victima declara ca nu sa intamplat nimic,ca altcineva la batut si nu mai stie cine.se poate proba fapta?sau se poate sa ma incadreze la deranjarea linstii publice si ultraj?mi-au facut dosar penal.nu e abuz in serviciu?adica,martori nu,probe nu.eu am scris in declaratie la fel ca si victima ca il insoteam acasa sa nu mai ia o bataie,si ca nu stim cine la batut.ce se poate intampla mai departe.?
Rus Ioan4 a scris:

aveti dreptate.am fost surpsins cand il bateam.dar ulterior avndul la mana,ca sa zic asa,cu un furt calificat si vatamare corporala grava,m-am inteles cu el sa nu recunoasca nimic.la politie am declarat amandoi ca nimic din ce sustin politistii nu este adevarat.cum pot demonstra contrariul daca nu au martori.va multumesc pentru raspuns.

Vad ca aveti cunostinta despre incadrarile juridice ... Poate aveti idee si unde se incadreaza fapta dvs de a-l avea la mana cu ceva si a-l "constrange" sa nu spuna adevarul pe cel vatamat ( = santaj - ajungeti ca DD - doar ca in reluare ) . :rofl:

Sa nu credeti ca organele de cercetare sunt "copii" , adica , e ca si cand dvs vedeti ca afara e zi si cei din jur va spun ca e noapte .#-o
In general , vedeti ca "iepurele sare de unde nu te astepti" .
Tineti cont ca un principiu de drept este acesta : orice fapta penala , lasa urme .
Prin urme , nu se inteleg doar martori . Credeti ca a proba ceva se face doar cu martori ? Mai ganditi-va si la alte probe care sunt reglementate de lege .
Una stiti dvs acum si alta va reiesi .Bineinteles , lipsind plangerea prealabila a persoanei vatamate , nu veti pati nimic la aceasta speta cu lovirea . Dar o contraventie probabil veti primi .
Bineinteles ... asta nu se afle ca din cauza ca il "aveati la mana" nu a declarat adevarul ( desi veti vedea ca si el va va avea la mana acum - interesant cum merge lantul "slabiciunilor" infractionale ) si de asemenea , sa nu se afle de acele 2 infractiuni ...
Dumneavoastra aveti probleme de comportament social , sa ma scuze lumea , dar vi se pare normal sa faceti fapte antisociale si apoi sa pozati in Maica Tereza ?
Daca v-ar lovi peste cateva ore cineva , pe bune , si nu ar recunoaste nimeni , sau nu ati avea probe , martori cum ziceti dvs ... si nu s-ar putea demonstra nimic ptr ca "garcea" v-ar zice ca nu sunt probe , ati spune ca justitia/politia e oarba si incompetenta ? Sau ati spune agresorului " mai da-mi una" ? Raspunsul e retoric ...

P.S.

Acest site nu incurajeaza infractionalitatea .
Intr-o alta versiune a celor afirmate mai sus,este posibil ca in lipsa plangerii penale sa nu fiti acuzat de lovire sau alte violente sau sa fiti acuzat,in baza unui ansamblu probatoriu care sa stabileasca vinovatia dvs,cum este tot atat de posibil,sa fiti,cel putin, cercetat pentru infractiunea de santaj.
Comportamentul dvs.are fisuri,care lesne pot da nastere unor fapte cu cu un pronuntat iz penal .
Acest gen de "activitati" intra in niste"tipare" comportamentale cunoscute de juristii cu experienta,de politisti,de magistrati si cred eu ca este suficient sa va impacati,fara a se svarsi si alte infractiuni.
Un grad mai mare de maturitate ,nu cred ca strica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire marcica marcica In urma unei loviri soldata cu ingrijiri medicale de 9-10 zile poate fi fapta penala? Si ce despagubiri pot optine? (vezi toată discuția)
Agresiune in public - ce se poate face in acest caz? Sandra09 Sandra09 Stie cineva daca la o agresiune fizica, in public unde au fost martori peste 50 de persoane se poate da in judecata persoana respectiva si petentul sa aiba ... (vezi toată discuția)
Ameninþare ºi lovire.pot solicita despãgubiri? iosif1991 iosif1991 Buna seara, -o persoana a amenintat pe mama mea, a lovito si injurat. Daca il dau pe mana politiei pot sa cer daune de la el. Va multumesc (vezi toată discuția)