Rus Ioan4 a scris:
aveti dreptate.am fost surpsins cand il bateam.dar ulterior avndul la mana,ca sa zic asa,cu un furt calificat si vatamare corporala grava,m-am inteles cu el sa nu recunoasca nimic.la politie am declarat amandoi ca nimic din ce sustin politistii nu este adevarat.cum pot demonstra contrariul daca nu au martori.va multumesc pentru raspuns.
Vad ca aveti cunostinta despre incadrarile juridice ... Poate aveti idee si unde se incadreaza fapta dvs de a-l avea la mana cu ceva si a-l "constrange" sa nu spuna adevarul pe cel vatamat ( = santaj - ajungeti ca DD - doar ca in reluare ) . :rofl:
Sa nu credeti ca organele de cercetare sunt "copii" , adica , e ca si cand dvs vedeti ca afara e zi si cei din jur va spun ca e noapte .#-o
In general , vedeti ca "iepurele sare de unde nu te astepti" .
Tineti cont ca un principiu de drept este acesta : orice fapta penala , lasa urme .
Prin urme , nu se inteleg doar martori . Credeti ca a proba ceva se face doar cu martori ? Mai ganditi-va si la alte probe care sunt reglementate de lege .
Una stiti dvs acum si alta va reiesi .Bineinteles , lipsind plangerea prealabila a persoanei vatamate , nu veti pati nimic la aceasta speta cu lovirea . Dar o contraventie probabil veti primi .
Bineinteles ... asta nu se afle ca din cauza ca il "aveati la mana" nu a declarat adevarul ( desi veti vedea ca si el va va avea la mana acum - interesant cum merge lantul "slabiciunilor" infractionale ) si de asemenea , sa nu se afle de acele 2 infractiuni ...
Dumneavoastra aveti probleme de comportament social , sa ma scuze lumea , dar vi se pare normal sa faceti fapte antisociale si apoi sa pozati in Maica Tereza ?
Daca v-ar lovi peste cateva ore cineva , pe bune , si nu ar recunoaste nimeni , sau nu ati avea probe , martori cum ziceti dvs ... si nu s-ar putea demonstra nimic ptr ca "garcea" v-ar zice ca nu sunt probe , ati spune ca justitia/politia e oarba si incompetenta ? Sau ati spune agresorului " mai da-mi una" ? Raspunsul e retoric ...
P.S.
Acest site nu incurajeaza infractionalitatea .