avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Astazi am fost anuntata de catre firma la care lucrez de 8 ani ca mi s-a desfiintat postul de munca si am primit o oferta pentru un nou loc de munca, insa care este unul total "nefavorabil".
Intrebarea mea este: daca refuz noul loc de munca si sunt concediata, mai am dreptul la somaj?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 17:33, 4 Iulie 2010
s-ar putea sa fie doar o aparenta intelegere din partea sefului dvs. .B-)
FISA POSTULUI !!!!!!!!!!!
o aveti????????????????
Ce spune?????????????????
Eu am castigat prima batalie,cand mi-au zis "Da-ti demisia!"si i-am intrebat:"De ce?"
Pt ca nu ai facut.....................bla.bla
Ce nu am facut,pt care am semnat ca am acceptat ca fac,conform pregatirii??
Si uite asa,au platit si mai urmeaza!
Daca toti vom zice:Da sefu",sigur Sefu",asta o s-o patim!!
Mult succes
Nicu
Momentan s-a rezolvat totul, voi fi mutata la vechiul loc de munca, de care sunt foarte multumita.Chiar eu am propus asta.:D

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Fii atenta ce te pun sa faci,ce semnezi,am patit-o si eu,si mai ales cat de legal este,daca ar avea repercusiuni asupra altora!
este greu,dar nu imposibil!
Succes,dupa proces,va voi publica totul ca sa invatam,asa cum am facut si dupa procesul castigat cu politia rutiera!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere - detalii ciprian_br ciprian_br buna ziua sunt novice in detalii prinvind contractul de munca si doresc sa ma ajutati lucrez intr-un domeniu de retail cu aproximativ 500 de oameni si pe ... (vezi toată discuția)
Modificarea locului muncii fara stirea angajatului elena dragne elena dragne Buna ziua , Ma numesc Elena Dragne sunt din Botosani , lucrez de circa 1 an de zile la DGFPJ avand functia de secretar dactilograf I ,ocupand functia de ... (vezi toată discuția)
Mutare din tehnician chimist la bucatarie ellaene ellaene Sunt parinte unic a trei copii intre 10 si 6 ani,sunt angajata de 11 ani pe post de tehnician chimist la facultatea de chimie din Bucuresti si de curand am ... (vezi toată discuția)