avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea c.i.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea c.i.m.

Ca urmare a aplicarii unui program de restructurare s-a desfiintat un post de natura economica din cadrul unui compartiment, ocupat de persoane, incadrate cu cate 1/2 norma. Exista posibilitatea oferirii unui alt post de natura economica, in alt compartiment, pentru ambele persoane, tot cu 1/2 norma fiecare, insa numai pana la revenirea pe post a titularului, care este in concediu de ingrjirea copilului.
Avand in vedere ca c.i.m. ale celor 2 persoane sunt incheiate pe durata nedeterminata, care ar fi solutia legala pentru mutarea lor, presupusa pentru o perioada limitata, si , mai ales, cui si cum va inceta contractul individual de munca la revenirea titularului postului oferit ?#-o
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 12:13, 1 Iulie 2010
Trebuie sa aveti acordul angajatilor pentru incetare CIM pe perioada nedeterminata si facut un nou CIM pe perioada determinata, trebuie sa-i convingeti, daca nu trebuie sa desfaceti CIM cu art.65(1) restructurare si apoi alegeti unul din cei doi angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfintarea postului coolgirl2013 coolgirl2013 Pe scurt : la firma la care lucrez a revenit din CCC o angajata pe a carui post am fost eu in ultimul an.Eu fiind angajata cu CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Preaviz somaj atenastef atenastef Buna ziua, Doresc sa va solicit parerea in urmatorul caz: Societatea a angajat in urma cu 3 ani o persona pe functia de c.j. cu CIM perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata iulia_i iulia_i Buna ziua. Am accesat acest site in speranta ca voi putea fi indrumata intr-o problema: am fost contactata pentru un interviu la o institutie bancara din ... (vezi toată discuția)