gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Ina Dimitriu 
	    	Consilier juridic

Ina Dimitriu 
	    	Consilier juridic	    

anilabi 
	    	Utilizator

anilabi 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Panomis	                   

Bună-ziua,
Am un copil minor împreună cu un individ care a locuit împreună cu noi, în apartamentul proprietate personală, 4 ani, unde are și mutație. ... (vezi toată discuția)
	                    Panomis	                   

Bună-ziua,
Am un copil minor împreună cu un individ care a locuit împreună cu noi, în apartamentul proprietate personală, 4 ani, unde are și mutație. ... (vezi toată discuția)

anilabi	                   

Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul.
S-a mutat cu amanta.
Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)
	                    anilabi	                   

Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul.
S-a mutat cu amanta.
Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)

Georgiana_ioana	                   

As avea nevoie de niste lamuriri...sunt intr-o situatie delicata! sunt casatorita si am un copilas de aproape 3 lunisoare=D> , problema ar fi intre mine si ... (vezi toată discuția)
	                    Georgiana_ioana	                   

As avea nevoie de niste lamuriri...sunt intr-o situatie delicata! sunt casatorita si am un copilas de aproape 3 lunisoare=D> , problema ar fi intre mine si ... (vezi toată discuția)