CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 anilabi	                   

Buna ziua,
Am un subiect mai delicat.
Sotul meu(in curs de a deveni fostul) si-a lasat copilul(1 an) si s-a mutat cu una mariata, care are si ea un ... (vezi toată discuția)
	                    anilabi	                   

Buna ziua,
Am un subiect mai delicat.
Sotul meu(in curs de a deveni fostul) si-a lasat copilul(1 an) si s-a mutat cu una mariata, care are si ea un ... (vezi toată discuția)

anilabi	                   

Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul.
S-a mutat cu amanta.
Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)
	                    anilabi	                   

Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul.
S-a mutat cu amanta.
Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)

gina86	                   

Buna ziua! Sunt mama unui baietel de un an si jumatate .  In urma unui proces de tagada paternitate, tatalui i s a stabilit program de vizita, dar am fost de ... (vezi toată discuția)
	                    gina86	                   

Buna ziua! Sunt mama unui baietel de un an si jumatate .  In urma unui proces de tagada paternitate, tatalui i s a stabilit program de vizita, dar am fost de ... (vezi toată discuția)