avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri pentru functionarul bancar acuzat de client
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri pentru functionarul bancar acuzat de client

In conditiiule in care un client a ridica bani de la o banca si uita acest lucru, el cere expertiza grafologica la politie, iar un urma expertizei se dovedeste ca el a fost cel care a ridicat banii, agnajatul bancii poate cere despagubiri , in ce conditii si unde se poate adresa. Mentionez ca acest angajat a fost chemat la politie sa dea declaratii si asa mai departe.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:19, 4 Iulie 2010
Buna ziua !
Poate face aceasta pe calea unei actiuni in instanta civila, obtinand despagubiri in masura in care poate proba existenta unui prejudiciu material sau /si moral, vinovatia paratului si legatura de cauzalitate intre fapta si prejudiciul produs.
In acest sens va sfatuiesc sa va adresati unui avocat.
Cu stima !
Exista posibilitatea formularii unei actiuni civile in pretentii conf.art.998 -1000 c.civ,prin care sa solicite daune morale pentru prejudiciul suferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita daune morale primariei? rodyca5809 rodyca5809 Buna seara, M-a muscat un caine maidanez de picior, pe strada. Mi-am scos certificat medico-legal de 6-7 zile ingrijire medicala. Intrebarea ar fi urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Reconventionala inclusa in intampinare (?) / daune morale pentru acuzatia mincinoasa integrity integrity In \" intampinarea\" depusa de angajator,la chemarea in judecata a acestuia pentru drepturi salariale, angajatorul descrie o paguba produsa de salariat in ... (vezi toată discuția)
Calitatea parintilor in actiunea in raspundere civila delictuala contra minorilor karmelika karmelika In ce calitate vor fi chemati sa raspunda parintii in procesul civil indreptat contra minorilori autori ai unui furt? Nu a existat proces penal, data fiind ... (vezi toată discuția)