Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca dreptul la indemnizatia de deplasare, detasare, este stabilita doar la contracte de munca pe perioada nedeterminata. Sotul meu a avut CIM pe perioada determinata 2 luni. O luna intreaga a fost detasat in alta localitate pentru o lucrare urgenta, a lucrat intreaga luna 9 ore pe zi inclusiv sambata 9 ore si duminica 5 ore, iar la intoarcere cand s-au facut statele de plata pentru indemnizatia de deplasare el nu a fost trecut pe motiv ca a plecat avand CIM pe durata determinata si el nu a mai vrut sa-l prelungeasca. Este corect? Tin sa mentionez ca i s-a platit acolo cazarea si 2 mese pe zi., dar toata echipa a beneficiat de asta. Si inca o intrebare la lichidare nu i s-a calculat si CO cuvenit pentru cele 2 luni lucrate adica 4 zile si nu i-a fost platit, desi in Codul Muncii art. 141(4) scrie ca se compenseaza CO in bani in cazul incetarii CIM. Daca a fost numai pe 2 luni contractul nu are dreptul? In CIM se specifica durata CO 25 zile pe an. As putea cere aceste drepturi legale sau nu. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Corect. Deci este vorba de o detasare. Cat timp CCMN a fost valabil doar intre 2006-2010, acum ce document este cel valabil, si la care ma pot raporta?
Acordare diurna
adinaadina
Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)
Detasare
mopy
Poate sa ma ajute cineva si sa-mi spuna in baza carui cadru legal in cazul detasarii aplic urmatoarele:i \\"In cazul in care detasarea depaseste 30 de zile ... (vezi toată discuția)