avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract companie de telefonie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract companie de telefonie

A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei?
Anul trecut in iunie am primit telefon ca trebuie sa prelungesc contractul pe un an ori pe 2 ani si prostia mea a fost ca am ales 2 ani deci inca un an de acum incolo dar eu folosesc in mare parte 99% doar internetul ,si este alta firma care are de 10 Mbps la pret de 30 Ron ,fata de romtelecom de cata am eu 2 Mbps si platesc 70-90 Ron cu tot cu abonamentul de fix .:stunned:
Cel mai recent răspuns: taticutzul , utilizator 15:24, 21 Iulie 2010
legea nr 161 din 2010 tocmai a fost publicata in monitorul oficial ;)
Daca abonamentul e pe firma pot sa-l reziliez? In lege consumatorul e definit ca “persoana fizica”. Si totusi clauzele de reziliere sunt abuzive!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)