avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu postnatal

buna, sunt in invatamant si am o nelamurire beneficiez de concediu legal luna iulie si august iar bebelusul meu urmeaza sa se nasca la inceputul lunii august. stiu ca pentru a intra in concediu de ingrijire a copilului trebuie sa iau42 de zile de concediu medicalsi apoi sa intru in concediu de crestere a copilului . intrebarea este pot sa iau cele 42 de zile la 1 septembrie ca sa pot beneficia si de concediul legal in conditiile in care copilul se va naste la inceputul lui august?:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 23:06, 2 Iulie 2010
1. Cele 42 de zile de postnatal trebuie luate din ziua nasterii copilului.
2. Incepand cu a 43-a zi intrati in CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Concediu ccc - postnatal mai mic de 42 zile Crisxtn Crisxtn buna ziua dpn a fost 24 iunie, e 1 iulie si daca pana pe 7 iulie nu nasc imi raman mai putin de 42 de zile de concediu postanal. intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Ccc suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua As vrea ,daca se poate ,sa ma sfatuiti cum ar fi cel mai bine sa procedeze o salariata care este si administrator al firmei proprii si este ... (vezi toată discuția)