avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... 2 chitante la o factura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

2 chitante la o factura

as dori si eu va rog mult numar legii prin care se interzice achitarea unei facturi cu 2 chitante
am primit pe aceasta baza o amenda de la garda financiara si as dori sa cunosc aceasta lege mai in amanunt

va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:11, 2 Iulie 2010
Vedeti O.G. nr.15/1996 reactualizata.
Ar fi trebuit sa fie invocata pe documentele de control/amenda.
NORME METODOLOGICE
pentru aplicarea prevederilor art. 5 şi 6 din Ordonanţa Guvernului nr.15/1996 privind întărirea disciplinei financiar-valutare
[ link extern ]
Vedeti si modificarile ulterioare.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati in valuta ella86 ella86 Am primit o amenda in baza legii 15/1996 privind întărirea disciplinei financiar-valutare art.6 alin.2, deoarece am primit chitanta in valoare de 6000 euro. ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata fact. peste 5000 lei rodia rodia Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei. Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei. Numerar nu ... (vezi toată discuția)
Stornarea unei facturi de prestari servicii ADELA STROE ADELA STROE am o factura de prestari servicii in val de 200 mil pe care vreau sa o stornez si sa fac mai multe facturi pana in 50 mil pe care sa le achit cu chitanta si nu ... (vezi toată discuția)