avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediu social

Ordinul ANAF nr. 2112/2010 privind aprobarea Procedurii de solicitare si eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social si de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatia de sediu social, precum si pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 443, din 1 iulie 2010.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:56, 3 Iulie 2010
Puteti consulta acest ordin si cele 5 anexe pe adresa:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie in cazul in care pentru sediu este facut contract inchiriere la financiar scorus69 scorus69 va rog sa ma ajutati daca am pt schimbare sediu social contract de inchiriere la financiar mai trebuie si altceva la registrul comertului cand depun ... (vezi toată discuția)
Alegere sediu firma cristinamariav cristinamariav Vreau sa imi deschid o firma avand ca activitati consultanta (in oil & gas eu fiind inginer chimist cu specializare in risk management) precum si scoala ... (vezi toată discuția)