avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce trebuie in cazul in care pentru sediu este facut ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce trebuie in cazul in care pentru sediu este facut contract inchiriere la financiar

va rog sa ma ajutati
daca am pt schimbare sediu social contract de inchiriere la financiar mai trebuie si altceva la registrul comertului cand depun dosarul .. conf oug 54/2010?
va rog sa mi raspunde ti pt ca nu vreau sa stau o zi la rand si apoi sa mi se respinga dosarul va multumesc
Cel mai recent răspuns: scorus69 , utilizator 23:34, 1 Iulie 2010
Scimbati sediul si pt vechiul sediu aveti contract de inchiriere? Anulati contractul depus la sectia financiara.
Conform Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 2112 /2010 privind aprobarea Procedurii de solicitare si eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediul social si de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatia de sediu social, ordin publicat in Monitoul Oficial partea I nr. 443 din 01.07.2010, trebuie sa mai aveti si un certificat pentru spatiul cu destinatia sediu social.
Cum ordinul a fost publicat astazi, este foarte posibil ca cei de la registrul nu fi fost fost inca informati.
E bine. ANAF se ocupa exact de ceea ce are de facut.

Mai lipsea sa instituie obligativitatea obtinerii unui certificat care sa ateste necesitatea si oportunitatea schimbarii sediului social, certificat care sa fie obtinut pe baza unui studiu privind impactul schimbarii sediului social asupra ratei reusitelor imperecherii batlanului de balta.

Halal.



pentru noul sediu am contract de inchiriere la administratia financiara
mai trebuie si altceva":?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada sediu social Marcel Mihalache Marcel Mihalache Am inteles ca dupa ultimele modificari la legea 31, contractul de comodat nu mai este acceptat la ORC ca dovada spatiu, ci numai contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Sediu social proprietaru proprietaru Ordinul ANAF nr. 2112/2010 privind aprobarea Procedurii de solicitare si eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social si de ... (vezi toată discuția)