avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro ajutor
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

ajutor

buna ziua,
solicit ajutor de la dvs in sensul explicarii unei situatii
de ex: daca pana data curenta exista un contract de munca pe perioada determinata si ulterior s-a depus o cerere de modificare a contractului din perioada determinata in perioada nedeterminata
aceasta cerere a fost aprobata de toate persoanele avizate, inclusiv sefa personalului
dar pana sa intocmeasca actul aditional de modificare a contractului, sefa de la personal se razgandeste in sensul ca nu o sa faca actul aditional pe diverse motive (intrigata de o alta sefa, pe motive personale)
in aceasta situatie ce cale trebuie sa urmeze persoana in cauza (juridica sau amiabila)
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:17, 9 Iulie 2007
actiune in instanta pe constatarea nulitatii limitarii CIM pe duratya determinata;)
Nulitatea limitarii... :-/

Obligatia de a face, adica de a incheia un aditional la CIM. Pe dreptul muncii si daca tot ce ai spus ai in scris... Termini in 2-3 termene cu succes...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la contract de munca pe o perioada nedeterminata la determinata still still As avea o intrebare.... pana acum am avut contractele de munca pe o perioada nedeterminata si am dori sa trecem la perioada determinata, este posibila aceasta ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca brezan brezan Buna ziua. Din data de 08.04.2013 am fost angajat pe perioada determinata pana in 08.07.2013. Incepand cu 08.05.2013 mi se modifica incadrarea, fiind ... (vezi toată discuția)
Refuz de inmanare a cim. sfat urgent! angel_3ro angel_3ro Mi-am depus demisia de la firma la care lucrez, si acum suntin perioada de preaviz. Cererea de demisie este inregistrata, dar directorul nu vrea sa o semneze. ... (vezi toată discuția)