Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Se acordă concediu pentru studii plătit în sistemul bugetar?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

numai daca te trimite unitatea
~ final discuție ~
 ema.1	                   

Buna seara!Am si eu o intrebare referitoare la concediul pentru studii. Angajatorul meu mi-a aprobat, in scris, la data inscrierii in programul de pregatire , ... (vezi toată discuția)
	                    ema.1	                   

Buna seara!Am si eu o intrebare referitoare la concediul pentru studii. Angajatorul meu mi-a aprobat, in scris, la data inscrierii in programul de pregatire , ... (vezi toată discuția)

iulianalexandru19	                   

sunt conducator de autovehicul  6.5 tone (masa maxima autorizata) si doresc sa ma informeze si pe mine cineva in cunostinta de cauza cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    iulianalexandru19	                   

sunt conducator de autovehicul  6.5 tone (masa maxima autorizata) si doresc sa ma informeze si pe mine cineva in cunostinta de cauza cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)

ema.1	                   

Buna ziua. Doresc sa solicit angajatorului meu reducerea programului de lucru la 6 ore pe zi, fara reducerea salariului, in conditiile in care particip la un ... (vezi toată discuția)
	                    ema.1	                   

Buna ziua. Doresc sa solicit angajatorului meu reducerea programului de lucru la 6 ore pe zi, fara reducerea salariului, in conditiile in care particip la un ... (vezi toată discuția)