@
adria3asmel,
Dv doriti de fapt, sa aveti certitudinea ca tatal fetelor va cumpara acestora un apartament…
Fostul sot pretinde sa introduceti dv in instanta o cerere prin care sa cereti ca el sa aiba acces “nelimitat” la copii… O asemenea cerere trebuie sa faca cel care nu e multumit de ceea ce are in prezent.
In plus, accesul “nelimitat” il poate avea si fara instanta… E suficient sa vina si dv sa nu va impotriviti…
Certitudinea ca acel barbat va cumpara un apartament pt fete o puteti avea in momentul in care el are un asemenea contract de cumparare semnat si imobilul intabulat pe numele fetelor.
Chiar daca mergeti “sa rezolvati aceasta chestiune” nu o veti rezolva singura! Sa zicem ca va este aprobata cererea prin care cereti ca fostul sot sa isi vada copiii cand vrea el angajandu-se sa asigure acestora o locuinta – tot va fi chemat in fatza instantei!
E o aiureala! E chiar asa… “ingust” la minte?
Casa cumparata cu 2 luni inainte de casatorie se considera bun propriu al sotului… Totusi, dv, pentru contributia financiara pe care ati avut-o in timpul casatoriei probabil ca ati primit de la el ceva bani (ar fi trebuit sa primiti, cu ocazia partajului) – chiar daca nu jumatate din valoare.
Casa “pe numele mamei lui” este considerata a fi a acesteia…
@
adria3asmel a scris:
Eu nu ma opun sa aiba o relatie cu fetele, dar el mereu cere ceva in schimb....
Ceea ce ati scris e… non-sens! Cum sa ceara ceva in schimb daca ii permiteti sa-si vada copiii cand doreste? Sau… el zice ceva de genul: “vin sa-mi vad copiii numai daca tu faci una sau alta”? Ar fi aiurea! Ar fi o… prea mare dovada de… lipsa acuta de creier sa faca asa ceva – ce interes ar avea?
@
adria3asmel a scris:
acum conditioneaza plata pensiei alimentare de numarul de telefoane pe care le primeste de la copii in timpul acelei luni
Alta dovada de... lipsa acuta! In acest caz ii puteti spune sa plateasca el abonamentul la telefon – asta asa, ca fapt divers! Ii puteti spune ca n-are decat sa nu plateasca pensia si il veti chema in judecata pt ca-si neglijeaza obligatiile impuse prin hotararea judecatoreasca.
Acum, ca tot am scris asa mult: care e de fapt problema? Pentru ca ceea ce scrieti e perfect in contradictie nu doar cu dispozitiile legale in materie dar si cu logica!
Later edit:
Am descoperit care e problema:
www.avocatnet.ro/content/for...