acum 3 luni m am certat cu o vecina pentru ca fiul ei avea sa i dea fiului meu 400 ron,aceasta s a dus la sectia de poltie si a mintit ca eu i am luat telefonul fiului ei,jur ca nu este adevarat.am fost chemata la politie si am dat declaratie ,am scris exact cum s a imtamplat,declaratia fiind data la sectorist,acum o saptamana am fost chemat de un politist de la cercetari penale(telefonic)sa ma duc pt complectare la declaratie si nu m am dus.ce pot sa fac ca sa arat ca totul este o minciuna,si oare am sa patesc ceva?va rog sa mi raspundeti deoarece nu mai am liniste,nu mai pot sa dorm noptile.
va multumesc.
ar trebui sa mergeti la organul de cercetare penala ori de cate ori sunteti chemata, pentru a dovedi ca sunteti de buna credinta.
oricum, daca situatia este asa cum povestiti se va dispune scoaterea de sub urmarire penala pentru ca fapta nu exista, daca a fost inceputa urmarirea penala, si neinceperea urmaririi penale, daca nu s a dispus inca inceperea.
ideea e ca, probabil si daca i ati fi luat telefonul, probabil s ar i dispus scoaterea de sub urmarire penala pentru ca fapta nu ptrzinta gradul de pericol social al unei nfractiuni, asa ca ar fi bine sa va ganditi si la aceasta posibilitate.
Dosar penal
qeruta
buna sera
am depus 2 plangeri la poltie dosarele au fost trimse la parchet pe data de 20 octombrie2010.de la politie mi sa spus ca i sa facut dosare penale ... (vezi toată discuția)
Audiere martor. iup?
valyd11
Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala?
Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)