avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... m am certat cu o vecina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

m am certat cu o vecina

acum 3 luni m am certat cu o vecina pentru ca fiul ei avea sa i dea fiului meu 400 ron,aceasta s a dus la sectia de poltie si a mintit ca eu i am luat telefonul fiului ei,jur ca nu este adevarat.am fost chemata la politie si am dat declaratie ,am scris exact cum s a imtamplat,declaratia fiind data la sectorist,acum o saptamana am fost chemat de un politist de la cercetari penale(telefonic)sa ma duc pt complectare la declaratie si nu m am dus.ce pot sa fac ca sa arat ca totul este o minciuna,si oare am sa patesc ceva?va rog sa mi raspundeti deoarece nu mai am liniste,nu mai pot sa dorm noptile.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: amitza , utilizator 19:25, 4 Iulie 2010
ar trebui sa mergeti la organul de cercetare penala ori de cate ori sunteti chemata, pentru a dovedi ca sunteti de buna credinta.

oricum, daca situatia este asa cum povestiti se va dispune scoaterea de sub urmarire penala pentru ca fapta nu exista, daca a fost inceputa urmarirea penala, si neinceperea urmaririi penale, daca nu s a dispus inca inceperea.

ideea e ca, probabil si daca i ati fi luat telefonul, probabil s ar i dispus scoaterea de sub urmarire penala pentru ca fapta nu ptrzinta gradul de pericol social al unei nfractiuni, asa ca ar fi bine sa va ganditi si la aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal qeruta qeruta buna sera am depus 2 plangeri la poltie dosarele au fost trimse la parchet pe data de 20 octombrie2010.de la politie mi sa spus ca i sa facut dosare penale ... (vezi toată discuția)
Audiere martor. iup? valyd11 valyd11 Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala? Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de procedura anchetei / cercetarii / urmariii penale dia22 dia22 Buna ziua Care este cursul unei anchete care incepe cu o reclamatie facuta la politie pentru distrugerea unui parbriz de masina al mamei mele, de catre ... (vezi toată discuția)