De cateva saptamani un individ ma calomniaza sistematic pe blog-ul sau personal. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa ma apar PENAL/CIVIL. Va multumesc.
Multumesc pt raspuns. Vin sa completez caci n-am vrut sa obosesc... :) Ce pot dovedi:
-Blog-ul cu pricina are un limbaj murdar
-cu 2 luni in urma respectivul scria bine de mine
-acum din motive de el cunoscute (probabil ca am un produs web care il concureaza) ma face "prost si mizarabil"
- in plus spune ca scriu cand sunt beat (eu nefiind bautor) - asta cu ceva luni in urma cand hotarasem sa-l las in pace fiindca, asa cum spuneti dumneavoastra "La cati nebuni exista cred ca deranjul ar fi prea mare... "
Ca garnituri foloseste sute de epitete si atribute pe care, intr-adevar ;le pot considera pamflet desi nu se mentioneaza undeva ca respectivul blog contine texte-pamflet.
Daca as fi beat, [prost si mizerabil stiu ca expunerea unei fapte care, chiar daca ar fi adevarate, de natura sa aduca atingere imaginii mele p[ublice... se pedepseste. Cepot sa fac
Ma gandeam la 2 actiuni: 1. Insulta proband insulta 2. calomnia si sa ma constitui si parte civila.
Detin de 1an si 6 luni o pagina de internet inc are scriu stiri despre o comunitate locala din care face parte si el, autorul insultelor
Ce anume ma deranjeaza e ca in mod intentionat pune numele meu intreg acolo. pe internet ramane. Deci ar putea ramana o insulta ani buni pe net. Cum evaluarile se fac si cu date din net...