avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua,

Am intirziat cu plata ratelor la un credit si tocmai am primit instiintare ca voi fi executata silit.Mentionez ca tocmai mi s-a restructurat postul, deci momentan nu mai am servici,iar apartamentul in care locuiesc este luat cu titlu de donatie , cei care ni l-au donat (eu si prietenul meu avem fiecare cota de1/2) si-au rezervat dreptul de uzufruct viager asupra intregului apartament.Am mai multe credite la care am intirziat cu plata ratelor, ce mi se poate intimpla in conditiile enumerate mai sus? Mentionez ca am mostenit de la tata 1/2 din casa parinteasca aflata in jud.Cluj, posed doar un act de mostenire .
Multumesc anticipat de raspunsuri,
Mona
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:07, 4 Iulie 2010
Va poate executa silit pe ceea ce aveti in proprietate dar poate dura mul timp...
Urmeaza sa fiti executata silit, pe cota parte din proprietatile pe care le detineti, creditorul putand cere partajarea bunurilor aflate in coproprietatea dvs. sau/si pe bunurile mobile pe care le detineti apoi, daca aveti conturi in banca/banci, s-ar putea pune poprire si pe aceste conturi s.a.

Puteti formula contestatie la executarea silita, puteti incerca sa atacati in instanta titlul executoriu (contractul de credit), pentru posibile clauze abuzive, pentru constatarea starii de impreviziune, puteti incerca sa solicitati si reesalonarea platii creditului, suspendarea platii acestuia.

Discutii similare:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale + credit ipotecar cristina1970 cristina1970 Avem probleme financiare, nu e o noutate, dar situatia este realmente dificiala, si as avea nevoie de sfaturi pentru a putea iesi din ea. In anul 2006 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita? ContSters180292 ContSters180292 Buna ziua!As avea nevoie de o informatie urgenta va rog tare mult! In 2007 eu si sotul meu am facut 3 credite la banca,1 pe numele meu si 2 pe numele sotului ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)