avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - fabrica mica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - fabrica mica

Buna ziua tuturor.Se poate deschide PFA pentru o fabricamica de productie peleti si/sau brichete???Daca da cu norma sau cu contabilitate primara.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maria161 , utilizator 22:05, 6 Iulie 2010
Puteti infiinta o Intrepridere Individuala, in acesta forma de puteti angaja si personal.
va multumesc pentru raspuns.Eu sunt in concediu de ingrijire a copilului si asa pot infiinta II???Ma afecteaza la concediu de ingrijire???Va multumesc
1. Nu poti sa ai alte venituri cat timp esti in concediu de ingrijire a copilului! Atentie la orice tip de venit ce l-ati putea avea in timpul concediului (ma gandesc aici pe langa activitati independente la dividende, chirii, ...)! Mai bine intrebati la pensii (sau sanatate - nu stiu care se ocupa de concediu de ingrijire)
ORDONANTA DE URGENTA nr.148 din 3 noiembrie 2005, mai jos e textul.
[ link extern ]
2. Legat de norma de venit, asta depinde de orasul/judetul de care tineti. Incadrarea la norma de venit poate sa difere de la judet la judet, de exemplu pina recent in unele judete codul caen 6201 nu era acceptat la norma de venit(Brasov si Timis parca erau in situatia asta). Trebuie sa vedeti ce cod CAEN ar fi pentru productie peleti si/sau brichete si daca pentru codul acela se poate la norma de venit sau e obligatorie contabilitatea
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Popu, utilizator
Va multumesc pentru explicatii.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Scenariu intreprindere individuala antispam antispam Buna ziua. Imi puteti, va rog spune, daca urmatorul scenariu este plauzibil si legal dpdv contabil: - urmeaza sa desfasor o activitate de tipul ... (vezi toată discuția)
E posibil pfa la norma de venit care are si coduri caen in sistem real? vladonne vladonne Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - [i]Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software ... (vezi toată discuția)