elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			 s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator

s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters189595	                   

cum se procedeaza pt a obtine fondurile de la guvern pt reabilitarea termica a blocului? ce acte trebuiesc  de la asociatia de proprietari?
facturile ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters189595	                   

cum se procedeaza pt a obtine fondurile de la guvern pt reabilitarea termica a blocului? ce acte trebuiesc  de la asociatia de proprietari?
facturile ... (vezi toată discuția)

ancady2003	                   

Buna ziua, 
Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv. Asociatia de proprietari de unde apartin, doreste sa reabiliteze termic blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
	                    ancady2003	                   

Buna ziua, 
Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv. Asociatia de proprietari de unde apartin, doreste sa reabiliteze termic blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)

spartacus2012	                   

Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
	                    spartacus2012	                   

Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)