avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere sub influenta bauturii alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere sub influenta bauturii alcoolice

an noaptea de sanbata spre duminica antre orele 2-3am fost gasit langa masina nea de un echipaj de politie de la ordine publica,antrun parc din targu mures nu am fost oprit an trafic si nu am fost la volan ci langa masina,politisti miau cerut actele si miau zis ca io sunt conducatorul auto si miau testat cu etilotestul mi a iesit,0,98 an alcoltest si am fost dus la recoltare probelor biologice,rezultatele anca nu stiu.as avea o atrebare cam la ce pedeapsa pot astepta an acest caz,va multumesc
Cel mai recent răspuns: nemes , utilizator 15:20, 7 Iulie 2010
cu o alcoolemie de0.98 in etilotest pot ajunge si la inchisoare cu executare?Daca o sa angajez un avocat care sa ma reprezinte la procese si sa grabeasca un pic lucrurile avand in vedere ca este prima fapta si fiind intretinator de familie ..etc pot scapa cu o pedeapsa mai blanda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu la volan nemes nemes as avea o antrebare am un prieten care a baut si a fost gasit de polite antrun parc din oras stand pe capota masini beat politia a cerut actele si i sa zis ca ... (vezi toată discuția)
Am refuzat sa suflu in etilotest ionut1988 ionut1988 buna ziua am si eu urmatoare intrebare eram cu masina mea persoanala si ma plimbam prin cartier pe la mine si deodata mam trezit cu masina de la politie in ... (vezi toată discuția)
Articolul 87, alin. (1) - conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate pintenarug pintenarug in data de 31.05.2012, am vrut sa parchez masina personala de pe o strada in parcare. am lovit o masina parcata si am avariat-o usor, dupa care am lovit un zid ... (vezi toată discuția)