avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raport de gestiune zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raport de gestiune zilnic

Un bar trebuie sa tina raport de gestiune zilnic?Dar chitante langa monetar?
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 22:10, 5 Iulie 2010
depinde cum contabilizati intrarile : daca aveti nir si intrari la pret cu ad.com.inclus, atunci trebuie si raport de gestiune; daca intrarile se fac pe fisa de magazie si emiteti bon de consum la sf.zilei, atunci nu aveti nevoie.
de ce chitante ? si de ce monetar ? aveti gestionar care preda la caserie nmerarul incasat la sf.zilei ? nu aveti casa de marcat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara productie BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Care sunt pasii de urmat de la factura de cumparari pana la vanzarea a produsului finit? 1. FACTURA MATERIE PRIMA a).NIR b).BON CONSUM cu ... (vezi toată discuția)