Poate cineva sa-mi explice ce trebuie sa fac daca vrea ca copilul meu de 15 ani sa ma viziteze in Olanda insotit de o prietena de a mea? Mentionez ca sunt in divort cu sotul, adica divortul s-a pronuntat dar el a facut apel. Eu sunt in tara inca doua saptamani, dupa aceea plec in Olanda. Cand si cum trebuie sa fac declaratia sau procura? Trebuie sa fie prezent si tatal copilului? Sau pot sa o fac separat eu cu prietena iar dupa aceea separat el cu ea?
Multumesc
Avem sansa dar o sa pretind ca nu avem pentru ca nu vreau sa iasa cu scandal. De cate ori ne intalnim iese scandal:( De aceea as vrea sa fac eu separat o procura si declaratie, iar el sa mearga separat. Sau...am inteles ca este o alta posibilitate: cand ajung in Olanda sa trimit de acolo documentele necesare pentru prietena mea. Va fi multa laergatura dar asta e.
puteti da declaratia linistita in tara, nu are rost sa va complicati
ca sa fiti lamurita, consultati site-ul sau sunati la politia de frontiera [ link extern ] /
0219590
Parasirea tarii
irinajdjdj
Buna ziua! cum ar trebui sa procedeze parintii unui minor de 17 ani, daca acesta merge in alta țara (vacanta) neinsotit. Precizez ca parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)