avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale etapa a 2-a cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

etapa a 2-a cesiune parti sociale

Buna ziua
am depus o cesiune la reg.com etapa 1 ,mi s-a eliberat certificatul de mentiune iar acum la expirarea termenului de 30 zile de la publicare in MO de unde stiu ca firma e ok ca sa pot depune si etapa 2. exista un site unde se verifica ...
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:50, 6 Iulie 2010
Buna ziua,
Probabil ca faceti referire la posibilitatea ca eventualii creditori sociali sa faca opozitie [...] la Hotararea AGA, prin care ati decis cesionarea partilor sociale.
Aceasta posibilitate de a face opozitie in cazul unei cesiuni reprezinta un element de noutate introdus prin OUG 54/ 2010, dar, trebuie sa stiti, ca aici legea face referire la situatia in care se cesioneaza catre terti (persoane din afara societatii).
Procedura este noua, insa, cel mai probabil veti putea verifica stadiul demersului d-voastra chiar pe site-ul ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale iarina_73 iarina_73 Buna Ziua! La un srl cu trei asociati, unul dintre asociati vrea sa cesioneze partile sociale administratorului societatii care nu este asociat. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Opozitie la cesiune parti sociale. ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua ! In fapt este vorba despre cesionarea partilor sociale ale unui SRL, aceasta facandu-se in data de 25.06.2010, prin contract notarial si AGA ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale, revocare aga cesiune tert. AFFITTASI AFFITTASI Va rog un raspuns. Daca s-a hotarat de catre asociati cesionarea catre un tert a partilor sociale ale unuia dintre ei, a fost publicata AGA in M.O. prin ORC, ... (vezi toată discuția)