avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,

Cum as putea s adivortez in Romania, dat fiind faptul ca sunt divortata in tara unde m-am casatorit si acum vreau sa fiu si in Romania. De transcrierea divortului nu mai poate fi vorba, caci fostul meu sot a pierdut originalul hotararii de divort. Se poate incepe in Romania o procedura de divort? Cum se procedeaza si cam cat ar costa?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: deese , utilizator 17:48, 6 Iulie 2010
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort obtinut in strainatate danielakuhn77 danielakuhn77 buna ziua, Sper sa ma lamureasca cineva cu problema mea. Am fost casatorita in Africa de Sud si divortata tot acolo acu 2 ani de zile. Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere si inregistrare in ro al divortului pronuntat in usa speedygonz23 speedygonz23 Buna seara, Am fost casatorita cu un american si am divortat in anul 2009. Mentionez ca am inregistrat aceasta casatorie in RO, in acest sens detin si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! căsătorie încheiată in romania, divorț in canada. ... AvramescuL AvramescuL Buna ziua! Căsătorie încheiată in Romania, divorț in Canada. Amândoi cetățeni români și canadieni. Fără nume schimbate după căsătorie, totul ... (vezi toată discuția)