avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie pentru modificare perete
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie pentru modificare perete

Am si eu o intrebare. Daca renovez apartamentul si modifi o parte din peretele de la baie (nu este perete de rezistenta) pentru a marii spatiul ptr masina de spalat trebuie autorizatie ? Multumesc, si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: aura 48 , utilizator 10:31, 7 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari interioare la apartament lazindaliborca lazindaliborca Buna,as vrea sa renovez apartamentul,aici intra desfiintarea/demolarea a 10-15 cm din unul dintre zidurile de rezistenta a blocului,demolarea si constructia ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru renovare OanaGheorghe OanaGheorghe Buna ziua, Am si eu o intrebare: Vreau sa sparg un perete in casa si am inteles ca imi trebuie autorizatie. Cum sta treaba cu astea? E vreo lege care sa ma ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de desfiintare /evaluare apartament kartago kartago Buna ziua, Suntem in urmatoarea situatie: - dorim sa vindem un ap 2 camere catre un cumparator care primeste credit Prima casa. - in apartament s-au ... (vezi toată discuția)