florisiris 
	    	Utilizator

florisiris 
	    	Utilizator	    

florisiris, utilizator
 florisiris, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Yuliam	                   

buna ziua. 
ma intereseaza si pe mine daca este interzis cumulul pensiei de cap cu pensia pentru limita de varsta si munca depusa.
bunica mea a primit o ... (vezi toată discuția)
	                    Yuliam	                   

buna ziua. 
ma intereseaza si pe mine daca este interzis cumulul pensiei de cap cu pensia pentru limita de varsta si munca depusa.
bunica mea a primit o ... (vezi toată discuția)

maneamario	                   

Ma numesc Manea Marian si am aflat de la tatal meu ca este obligat sa returneze 8000 de lei (80 milioane vechi) .Asta dupa ce a primit pe langa pensia normala ... (vezi toată discuția)
	                    maneamario	                   

Ma numesc Manea Marian si am aflat de la tatal meu ca este obligat sa returneze 8000 de lei (80 milioane vechi) .Asta dupa ce a primit pe langa pensia normala ... (vezi toată discuția)

MIRELA MARIN	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu privire la o Decizie primita de soacra mea de la Casa Judeteana de Pensii. Soacra mea este nascuta la 15 ... (vezi toată discuția)
	                    MIRELA MARIN	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu privire la o Decizie primita de soacra mea de la Casa Judeteana de Pensii. Soacra mea este nascuta la 15 ... (vezi toată discuția)