florisiris 
	    	Utilizator

florisiris 
	    	Utilizator	    

florisiris, utilizator
 florisiris, utilizator 	
			~ final discuție ~
 vamav	                   

Tatal meu s-a pensionat l-a dat de 01.06.1992 primind pensie de stat ( a lucrat la CPL) si pensie de CAP. Luna aceasta nu a mai primit pensia de CAP.
Pe ... (vezi toată discuția)
	                    vamav	                   

Tatal meu s-a pensionat l-a dat de 01.06.1992 primind pensie de stat ( a lucrat la CPL) si pensie de CAP. Luna aceasta nu a mai primit pensia de CAP.
Pe ... (vezi toată discuția)

maneamario	                   

Ma numesc Manea Marian si am aflat de la tatal meu ca este obligat sa returneze 8000 de lei (80 milioane vechi) .Asta dupa ce a primit pe langa pensia normala ... (vezi toată discuția)
	                    maneamario	                   

Ma numesc Manea Marian si am aflat de la tatal meu ca este obligat sa returneze 8000 de lei (80 milioane vechi) .Asta dupa ce a primit pe langa pensia normala ... (vezi toată discuția)

Octavian Hiera	                   

bunicii mei au lucrat 10 ani la 
au lucrat 10 ani la CAP si 25ani la stat .mentionez ca ia venit sa plateasca 5000 lei ron din ... (vezi toată discuția)
	                    Octavian Hiera	                   

bunicii mei au lucrat 10 ani la 
au lucrat 10 ani la CAP si 25ani la stat .mentionez ca ia venit sa plateasca 5000 lei ron din ... (vezi toată discuția)