Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 larym1975	                   

Speta este chiar interesant si deja a starnit multa neliniste!
 Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor ... (vezi toată discuția)
	                    larym1975	                   

Speta este chiar interesant si deja a starnit multa neliniste!
 Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor ... (vezi toată discuția)

gianina5	                   

Doresc sa aflu daca ati emis deja dispozitiile de reducere a salariului cu 25%,  daca da, ati facut-o individual pt. fiecare angajat in parte sau ati emis-o o ... (vezi toată discuția)
	                    gianina5	                   

Doresc sa aflu daca ati emis deja dispozitiile de reducere a salariului cu 25%,  daca da, ati facut-o individual pt. fiecare angajat in parte sau ati emis-o o ... (vezi toată discuția)

Nina_C	                   

Buna ziua
Lucrez intr-o institutie administrata de stat. Am dat concurs de promovare in functie asta toamna impreuna cu mai multi colegi. Am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
	                    Nina_C	                   

Buna ziua
Lucrez intr-o institutie administrata de stat. Am dat concurs de promovare in functie asta toamna impreuna cu mai multi colegi. Am primit decizia de ... (vezi toată discuția)