avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme Carte de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme Carte de Munca

Actualul angajator nu poate opera cartea de munca, deoarece fostul angajator nu a dus cartea pentru a fi operata inchiderea.
Situatia sta astfel: fostul angajator a trimis cartea de munca prin posta fara nici o alta hartie. Acum ma aflu in situatia in care firma nu mai exista.
Drum de 3 ori la ITM, de primele 2 ori acelasi raspuns. nu gaseste in arhiva decizia de inchidere a contractului. Ultimul raspuns sa caut adresa de pe plic, lucru total neinteresant ca in acea adresa functioneaza altceva si sa astept sa vorbeasca cu a ei sefa.

Va rog solutii...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: intraveno , utilizator 20:12, 6 Iulie 2010
Depuneti o cerere adresata Inspectorului Sef al ITM-ului prin care solicitati inchiderea carnetului de munca cu data ultimului stat depus de catre fostul angajator la ITM.
Va multumesc, voi face asta si in functie de ce obtin revin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca covi covi In perioada 1997-2009 am lucrat la o firma ca functionar administrativ,in 2001 am terminat facultatea si am fost trecut pe functii cu studii superioare, fara ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cartea de munca florin09 florin09 Buna ziua,in decursul unui an am lucrat cu carte de munca la o firma de constructii dar patronul avand prea multe datorii a fugit din tara si ne-a lasat cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca mioarapetre mioarapetre in perioada oct 2008-dec 2009 am lucrat ca si agent comercial la o firma de distributie in Bucuresti. La incetarea activitatii am solicitat cartea de munca si ... (vezi toată discuția)