avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... impozit masina persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

impozit masina persoana cu handicap

Buna-ziua,anul trecut mi-am achizitionat o masina(mentionez ca sunt o persoana cu handicap locomotor cu gradul 1)masina nu este adaptata pentru mine si am imputernicit pe un cumnat de al meu sa o conduca(masina este pe numele meu)..ceea ce vreau sa stiu este daca sunt scutit de impozit..aceiasi problema o am si cu apartamentul in care locuiesc,propietarul fiind mama mea care totodata este si insotitorul meu de drept,vreau sa stiu daca e scutita de impozit pe cladire(am aflat ca anumite persoane cu aceiasi situatie ca a mea sunt scutiti iar mie la primarie mi-au zis ca nu sunt scutit si ca trebuie sa platesc....multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Discriminare - autoturismele pentru persoane cu dizabilitati adypanda adypanda Buna ziua, Vreau sa aduc in atentia dv. o situatie prin care eu, fiind persoana cu handicap consider ca sunt discriminat. Am un handicap grad accentuat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)
Adaptare masina persoana cu handicap - taxa ? anitsirc anitsirc Buna ziua! Fratele meu este persoana cu handicap grav(accentuat). Mama este insotitor al fratelui. Pe numele fratelui (persoana cu handicap psihic) este ... (vezi toată discuția)