avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DEFISCALIZARE CASA DE MARCAT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DEFISCALIZARE CASA DE MARCAT

Este o problema daca eu am inchis deja firma pe care o aveam dar inca nu am defiscalizat casa de marcat(predarea memoriei fiscale) si care sunt pasii de urmat pentru defiscalizare .
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 15:32, 25 Februarie 2013
Acte necesare la predarea memoriei fiscale :
1. Cartea de Interventii a casei de marcat;
2. Registrul Special al casei de marcat;
3. Certificarul Inmatriculare al firmei-copie;
4. Certificat inregistrare in scopuri TVA(RO)-copie(daca e cazul);
5. Declaratie instalare : original + copie (vizata de Administratie);
6. Adresa D.G.F.P. : original + copie ;
7. Stampila
8. Delegatie
9. proces-verbal de predare memorie fiscala , 4 ex. ( service autorizat AMEF)
10. memoria fiscala



Procesul verbal de predare a memoriei fiscale impreuna cu memoria fiscala si rola, pe care sunt înregistrate datele din memoria fiscala se preia de catre reprezentantul organulului fiscal în a cărui rază este instalat aparatul (conform arondării teritoriale). Procesul-verbal de predare se întocmeşte în 4 exemplare şi se semnează de către reprezentantul organului fiscal, de utilizator şi de tehnicianul de service. Originalul procesului-verbal se preia de către reprezentantul organului fiscal teritorial, o copie revine utilizatorului şi două copii vor fi preluate de către tehnicianul de service, dintre care una se transmite distribuitorului autorizat prin grija unităţii de service acreditate.


Defiscalizarea casei de marcat se plateste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer casa de marcat intre societati g_adry g_adry Se poate transfera o casa de marcat de la o societate cu activitatea suspendata catre o alta societate? Detalii? (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
O alta schimbare denumire firma ilma ilma As dori sa schimb denumirea firmei, si nu stiu sigur ce se intampla cu casele de marcat. Cei de la firma de la care am luat casele de marcat, mi-au zis ca ... (vezi toată discuția)