avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... onorariu de succes
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

onorariu de succes

Cum recuperez de la parat onorariul de succes pe care l-am platit avocatului dupa terminarea procesului?
Am intrebat daca avocatul tau a cerut si probat in instanta acel onorariu. Treaba cu chitanta este, presupun, pentru alta parte a onorariului, nu? Deci nu ne intereseaza. Daca nu a fost cerut in instanta si onorariul de succes, nu se da. Daca a fost cerut, faceti o indreptare de eroare ca nu s-a pronuntat judele pe un capat al cererii.
Daca nu l-a cerut avocatul insa, nu mai aveti ce face. Nici de la el nu mai puteti lua banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes solicitat dupa judecarea cauzei - somatie de plata!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Reprezint o societate, care este debitoare intr-un litigiu in care creditoarea şi-a întemeiat acţiunea pe dispoziţiile OUG 119/2007. Actiunea ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat Marius0123 Marius0123 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am avut un litigiu de munca, am angajat un avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare nu ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)