avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fisa post comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fisa post comitet executiv

Buna ziua
Sunt un nou presedinte de asociatie si as dori sa stiu daca este obligatoriu ca toti membrii comitetului executiv respectiv , presedinte , cenzor , administrator, sef de scara , femeie de servici sa aibe o fisa a postului pe care sa o semneze daca este de acord cu atributiile care-i revin.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:37, 7 Iulie 2010
teoretic nu stiu daca trebuie, dar in legea asociatiei spune acolo drepturile si obligatiile (presedintelui, administratorului, cenzorului, membri comitet, proprietari) si cred ca e suficient. un jurist poate sa ne lamureasca mai concret daca e necesar si o fisa a postului.
Toti cei care lucreaza, administraza, si conduc asociatia de proprietari o fac in conformitate cu atributiunile fiecaruia din legea 230/2007, HG 1588/2007, legii contabilitatii...
Este obligatoriu, conform codului muncii sa se intocmeasca fisa postului pentru fiecare salariat, ca anexa la contractui individual de munca.
Pentru cei care nu au contract de munca nu este obligatoriu dar se pot face si poate este necesar ca sa stie fiecare concret ce are de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati cenzori poate avea o asociatie de proprietari??? stelutamaria stelutamaria buna ziua tuturor. in L 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari la art. 21 alin.1este prevazut : La adunarea ... (vezi toată discuția)
Alegere presedinte timpuriu timpuriu candidatul pentru functia de presedinte al unei asociatii de propietari deja constituite , trebuie sa fie membru al comitetului executiv ( in legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)
Presedinte si administrator? Radu43 Radu43 Intr-o asociatie de proprietari cu un numar nu prea mare de apartamente, poate fi investit presedintele si cu functia de administrator pentru a se pastra ... (vezi toată discuția)