impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o rochie dupa care am iesit afara, lasand geanta inauntru..dupa aceea a intrat el cu niste produse sub tricou..s-a facut ca probeaza tricoul si a bagat in geanta, produse in valoare de 270lei..ne-am dus la casa am platit ce aveam pe banda..la iesire ne-au oprit paznicii si ne-au chemat inauntru, intr-o camera separata!el imi tot zicea sa spun ca eu sunt de vina in tot, ca el se impusca daca pateste ceva...a venit politia si mi-a luat mie declaratie...pe el l-a lasat sa plece sa faca rost de bani sa achite produsele...in declaratie,am scris ca eu am intrat in cabina si am luat produsele...am zis sa nu il bag pe el in nimik,ca mi-era mila...acum nu stiu ce sa mai fac!astept telef de la poltie sa ma cheme pt declaratie!as spune adevarul la politie si la procuror!consider ca eu nu am nici o vina!!ce e de facut in asta?va rog frumos sa imi spuneti!
Pentru furtul pe care l-aţi comis nu cred că veţi primi numai amendă penală pe care de fapt nu o dă procurorul ci instanţa după ce veţi fi trimisă în judecată. Procurorul întocmeşte numai actele care vor face obiectul unui dosar care va fi trimis la judecător, judecător care va aprecia gravitatea faptei, sancţiunea aplicată, în funcţie de probele care vor fi administrate. Când veţi merge să fiţi audiată de procuror veţi avea nevoie obligatoriu de un avocat care vă poate appăra, eu nu apăr în penal.
cand veti fi chemata la politie/procuror,dati o alta declaratie,in care sa scrieti ca nu aveati habar de produsele din geanta,ca el le-a introdus fara voia dmv,si ca ati fost manipulata sa declarati ca sunteti vinovata,si ca la momentul in care ati scris declaratia ati fost profund intimidata de cele intamplate si ati declarat fapte ireale.daca se vede pe inregistrarile video,ca el a venit cu produsele sub tricou,si se vede si de unde le-a luat,atunci veti fi doar complice la furt,sau poate chiar veti scapa.depinde daca el are antecedente.
chiar daca prejudiciul a fost recuperat, si chiar daca afirmati ca nu sunteti cea care ati savarsit fapt, dvs veti fi tinuta sa respundeti in fata legii fie in calitate de autor, fie in calitate de complice. sfatul meu este sa va adresati unui avocat care sa va ajute, sa studieze dosarulsi poate veti scapa doar cu o amenda, desi sansele sunt foarte mici sa se intample asa
Complice furt
bircilatiberius
Buna ziua , va rog frumos sa imi raspundeti la problema pe care nu o cunosc .Pe data de 22.10.2010 impreuna cu prietenul meu am intrat intr`un magazin din mall ... (vezi toată discuția)