avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajarea din somaj si dupa 3 luni disponibilizarea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajarea din somaj si dupa 3 luni disponibilizarea

In 1 martie 2010 am intrerupt somajul si m-am angajat la o societate comerciala . Astazi 8 iulie angajatorul imi trimite sa semnez o cerere de concediu fara plata pe durata nedeterminata si un formular de demisie la cerere , si imi da posibilitatea sa aleg intre cele 2 variante . Cum sa procedez ????
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:10, 8 Iulie 2010
1. Nu semnati nici una, nici alta. Legal nu are ce sa va faca.
2. Sesizati imediat ITM pentru ca este ilegal cum procedeaza angajatorul dvs.
3. Daca nu mai are nevoie de dvs. atunci sa va concedieze, prin desfiintarea postului si sa beneficiati,din nou, de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea in munca dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului peechy peechy Buna seara, Lucrez la o firma care nu se afla in insolventa, dar se afla in proces de reorganizare. Am fost in concediu de crestere copil si la ... (vezi toată discuția)
Somaj? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as avea o problema si anume:sunt angajata la o firma din 15.08.2008 si pana in prezent,am fost luata din somaj,dupa terminarea facultatii.Acum am ... (vezi toată discuția)
Intrebare Szegedi Szegedi Buna seara, sunt insarcinata in luna a 3-a iar firma la care lucrez de aproape 3 ani se muta in alt oras.Pot sa cer sa ma trimite in somaj? Daca sunt somera ... (vezi toată discuția)