avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de servitute,obligatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de servitute,obligatii

Am si eu o problema si va rog daca ma puteti ajuta, o sa incerc sa fiu cat mai explicita,acum 5 ani tatal meu a vandut un teren in spatele casei noastre,terenul fiind al nostru.Terenul fiind situat in spate i-am lasat paralel cu casa si drumul de servitute de 4 metrii deschidere,acum drumul fiind al lui,el achitand si contravaloarea.Problema care ar fii,atuncii noi nu aveam gardul facut,iar el s-a angajat sa-l faca el,dar totul a fost verbal,pana acum nu a construit gardul decat pt terenul lui nu si pe toata lungimea drumului de servitute.Cine este obligat sa faca gardul,noi sau el?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andra-celia , utilizator 18:48, 8 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces carosabil la limita proprietatii luci_andrei63@yahoo.com luci_andrei63@yahoo.com Zidul din spate al casei mele coincide cu limita de proprietate.In spatele casei de afla un teren,fosta ferma pomicola CAP,retrocedat proprietarilor,introdus ... (vezi toată discuția)
Probleme drum acces marius.m marius.m Am un teren de 5100mp situat in spatele a 2 vile , calea de acces dintre vile este 2 m (limitat cu gardurile proprietarilor)si nu pot obtine certificat de ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)