avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale After school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

After school

Doresc sa infiintez ceea ce se numeste in termeni "moderni" "after-school". Mai precis, un loc deschis copiilor scolari unde acestia sa isi poata petrece timpul organizat, supravegheat si cu folos. Sa se joace, sa-si faca temele date la scoala, sa deseneze etc. Intrebarile mele sunt:
- ce forma legala sa abordez pentru acest lucru - II sau SRL?
- in varianta recomandata, care ar fi costurile estimate? (mai putin dotarile - ma refer strict la infiintare - acte)
- ce cod CAEN corespunde acestui tip de activitate?
Multumesc.
Era odata :) . Mai asteptati putin ca in prezent se discuta despre un astfel de proiect pentru stimularea mediului de afaceri si pentru incurajarea tinerilor afaceristi. Probabil ca intr-o saptamana va fi prezentat cu surle si trambite la TV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu primii pasi ce trebuie urmati pentru infiintare srl, ce documentatie trebuie depusa la Reg Comertului si ... (vezi toată discuția)
Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)