avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare ca profesor in invatamantul prescolar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare ca profesor in invatamantul prescolar

Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de absolvire a Colegiului universitar pedagogic, profil sociopsiho-pedagogie, specializarea institutor, in urma careia am fost incadrata ca Institutor II .
In anul 2008 am obtinut o diploma de licenta in domeniul psihologie-pedagogie cu specializarea psihologie-pedagogie ,cu durata studiilor de 4 ani , zi .
As dori sa -mi spuneti daca pot fi incadrata ca profesor in invatamantul prescolar, conform legii 387/2009, art1 pct. 4 litera d , si a ordonantei 597/80/14.04.2010 emisa de Cabinetul secretarului de stat al M.E.C.T.S. catre inspectoratul scolar Bucuresti , in care se precizeaza ca;
"In vederea aplicarii unitare a prevederilor art.4 (d) si art.II din Legea nr.387/2009 , referitoare la incadrarea si salarizarea profesorilor pentru invatamantul prescolar respectiv a profesorilor pentru invatamantul primar, va facem cunoscut urmatoarele:
1. Cadrele didactice absolvente cu diploma a ciclului I Bologna de studii universitare de licenta sau a ciclului II Bologna de studii universitare de master in profilul postului sunt salarizate ca profesori cu studii superioare de lunga durata "
Va rog sa-mi dati si un sfat in cazul in care pot fi incadrata profesor, unde sa-mi caut dreptatea, caci directorul unitatii la care lucrez nu doreste sa ma incadreze , desi am colege cu aceleasi studii , care apartin de alte unitati de inv. prescolar soi sunt incadrate de la 1 ian 2010 ca profesori.Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Încadrarea conform prevederilor art.4 (d) ºi art. ii din legea nr.387/2009 ionela adriana ionela adriana Sunt cadru didactic, educatoare-educator la o şcoală specială, iar momentan sunt încadrată institutor I. Sunt absolventă a Colegiului Universitar, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea corecta a unei legi in invatamant... criss23 criss23 buna seara! am terminat liceul pedagogic in 1994, iar in 2008 mi-am luat licenta in filologie ( specializarea romana-engleza), ciclul I bologna, prima promotie ... (vezi toată discuția)
Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)